Grekisk vegetarisk pizza på blomkålsbotten

http:// 56kilo. se/grekisk-vegetarisk-pizza-pa-blomkalsbotten

Ingredients

1 st Blomkålshuvud
1 st ägg
0.5 dl Parmesanost
Salt
Svartpeppar
örtkryddor
Pizzasås
1 pkt Mozarella
Fetaost
Rödlök
Tomat
Grön paprika
Kalamata oliver
Grön sparris
Färsk rosmarin

Instructions

  1. Pizzabotten 1 mediumstort blomkålshuvud 1 ägg 1 dl riven ost (jag hade hälften parmesan, hälften mozarella) 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 1-2 tsk heureka krydda alternativt valfria örter Topping Pizzasås Mozzarella Fetaost rödlök tomat grön paprika Kalamata oliver grön sparris Inlagd kronärtskocka Efter gräddning, färsk rosmarin
  2. Riv blomkålen (utan stam och blad) i matberedare till fint mjöl. Mikra i 8 minuter, låt svalna. I en handduk, vrid ut så mycket vatten du bara kan! (Recceptförfattaren ber sin man göra det "hehe") I en skål, blanda blomkålen, ägg, ost och kryddar och forma till en deg. Platta ut degen på bakpapper. Grädda i 225 grader i ca 10 minuter, pizzabottnen ska vara gyllengul. Addera till din pizzatopping och grädda ytterligare i 7-8 minuter. Smaklig spis!

Tip