SKOGSSVAMPSOPPA MED TRYFFELGRÄDDE

Ingredients

50 g Lufttorkad skinka i skivor
1 dl Vispgrädde
1 pinch Tryffelolja
2 pinch Salt
200 g Blandsvamp
2 tbsp Smör & rapsolja
10 dl Kelda® Skogssvmpsoppa

Instructions

  1. Sätt ugnen på 225°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen ca 6 min. Låt kallna.
  2. Vispa grädden och smaksätt med olja och salt.
  3. Dela svampen i bitar. Fräs den i smör-&rapsolja i en kastrull. Häll i soppan och låt den koka upp under omrörning.
  4. Servera med tryffelgrädde och smulad skinka.

Tip

Ratings for this recipe

Vidde about SKOGSSVAMPSOPPA MED TRYFFELGRÄDDE

Rated: 2017-02-27 19:58 Cooked: 2017-02-27 Meal: dinner

Easy
Fast
Tasty

Mums, jag tycker om svamp