SKOGSSVAMPSOPPA MED TRYFFELGRÄDDE
Ingredients
50 g | Lufttorkad skinka i skivor |
1 dl | Vispgrädde |
1 pinch | Tryffelolja |
2 pinch | Salt |
200 g | Blandsvamp |
2 tbsp | Smör & rapsolja |
10 dl | Kelda® Skogssvmpsoppa |
Instructions
- Sätt ugnen på 225°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen ca 6 min. Låt kallna.
- Vispa grädden och smaksätt med olja och salt.
- Dela svampen i bitar. Fräs den i smör-&rapsolja i en kastrull. Häll i soppan och låt den koka upp under omrörning.
- Servera med tryffelgrädde och smulad skinka.
Tip
Ratings for this recipe
Vidde about SKOGSSVAMPSOPPA MED TRYFFELGRÄDDE
Rated: 2017-02-27 19:58 Cooked: 2017-02-27 Meal: dinner
Mums, jag tycker om svamp
[-Hide comments-]
Add a comment