Kycklingwraps med currykräm och grönsaksstavar
Kycklingwraps med currykräm och grönsaksstavar - Recept - Tasteline.com
Ingredients
600 g | Kycklingfilé(er) |
Salt | |
Svartpeppar | |
Smör | |
Olivolja | |
2 dl | Creme fraiche |
1 tsp | Honung |
15 g | Curry |
1 st | Röd paprika |
250 g | Morötter |
50 g | Sallad, blandad |
8 st | Tortillabröd |
Instructions
- 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Salta och peppra kycklingfiléerna på båda sidor. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och stek kycklingfiléerna gyllenbruna på båda sidor. Lägg över filéerna i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 20 min. 3. Currykräm: Blanda samman creme fraichen med honung och curry. Smaka av med lite salt och ställ kallt till servering. 4. Tillbehör: Skala morötterna. Skär morötter och paprika i tunna stavar och skölj salladen. Lägg upp på ett fat. 5. Ta ut kycklingen ur ugnen och värm bröden en stund om du vill ha dem varma. 6. Skär ett snitt i den tjockaste filén för att se att den är klar. Skär kycklingen i fina skivor och lägg upp på ett fat. 7. Bred ett lager currydipp på ett tortillabröd och fyll med grönsaker och kyckling. Vik ihop och ät.
[-Hide comments-]
Add a comment