INGEFÄRA- OCH CHILIKYCKLING

Ingredients

400 g Kycklingbröstfilé
2 dl Fullkornsris
1 tsp Salt
1 st Röd paprika
2 st Salladslök
1 tbsp Smör-&Raps- olja
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ingefära&chili

Instructions

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kycklingen i strimlor och salta.
  3. Kärna ur paprikan och hacka den. Finstrimla salladslöken.
  4. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner crème fraiche och låt koka 2-3 min.
  5. Strö över paprika och salladslök. Servera med ris.

Tip

Ratings for this recipe

Vidde about INGEFÄRA- OCH CHILIKYCKLING

Rated: 2017-03-13 08:33 Cooked: 2017-03-05 Meal: dinner

Easy
Fast
Tasty